JOIN THE GREEN REVOLUTION NOW

WORDT GREEN AMBASSADOR!

The Green Revolution starts NOW! Met een team van rebelse en kritische studenten maken wij Avans Hogeschool en haar omgeving schoner en socialer. Dat doen we door toffe projecten op te zetten waarmee we de aandacht op eisen! 

Wil jij meedenken in duurzame vraagstukken? Wil je graag meer verantwoordelijkheid en durf je het aan om een project aan te pakken? Lijkt het je daarnaast leuk om gelijkgestemden te ontmoeten én houd je van gezelligheid? Dan is GreenOffice iets voor jou!

WAT KAN JE DOEN?

Het Green Ambassador programma is een programma waar je de unieke kans krijgt om de theorie die jij leert bij jouw opleiding in te zetten in de praktijk. Je werkt aan onderzoeken, projecten, awareness campagnes en evenementen. Daarbij ben je welkom om deel te nemen aan onze filmavonden, borrels met inhoud, workshops en nog veel meer.

Je werkt samen in een multidisciplinair team met andere ambassadors. Jullie team ontvangt een budget waar we samen projecten mee kunnen starten . Je komt één keer in de maand samen met de studenten van GreenOffice om te brainstormen en elkaar bij te praten.

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Bij GreenOffice breid je jouw duurzame netwerk uit. Doordat je jouw opgedane kennis toepast in de praktijk werk je aan je cv. Als Green Ambassador ontvang je van ons na voldoende inzet een certificaat.

Ben jij proactief, leergierig en heb je een verantwoordelijkheidsgevoel of wil je een actieve houding ontwikkelen, meer leren over duurzaamheid en jezelf ontplooien? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek!

Voor meer informatie kun je contact opnemen middels e-mail:

greenoffice@avans.nl

 

Direct Green Ambassador worden? Meld je hier.

JOIN THE GREEN REVOLUTION NOW

WIJ WERKEN AAN DUURZAME VERANDERING

Join the Green Revolution Now

Je bent enthousiast over GreenOffice, wil vrijwilliger worden, je wil je vrije studiepunten duurzaam inzetten en het lijkt je tof om aan te sluiten bij onze organisatie? Laat hier onder dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.